maanantai 25. tammikuuta 2021

Tontin tutkimista


 
Ensimmäiseksi nuuskittiin tontti ja rajapyykit läpikotaisin. Kivet, kannot, puut ja kasvillisuus. Tontilla on enimmäkseen mäntyjä ja paljon kiviä.  Minä tykkään juuri tälläisestä mökkitontista missä ruohonleikkuri on tarpeeton. Jokainen puu ja kivi on tullut minulle tärkeäksi Nuotiorannassa. Valkovuokot kukkivat ja niitä tervehdin ilolla, sillä kodinpihapiirissä kukkivat vain sinivuokot.
 

Heti ensimmäisellä kerralla , kun lastenlapset tulivat katsomaan Nuotiorantaa tekivät he oksista majan.Tottakai lapsille piti myös sauna lämmittää, että he pääsivät uimaan.
 
Tontilla ei tule olemaan kukkamaita,vain amppeleita ja joitakin istutuksia erilaisiin astioihin. Haluan, että pihapiiri on mahdollisimman luonnonvarainen. Tontille ja mökkiin tulee sähkö. Pyysimme vain sähkömiehen lisäksi asentamaan  muutaman ulkovalon pihapiiriin. Tontin rakennukset ovat pieni hirsimökki, vain 10 neliötä, varasto ja ulkohuusi.

2 kommenttia:

  1. Kivan oloinen mökkitontti. Tuollainen kallioinen rantatontti on omasta mielestänikin mitä mainioin mökkipaikka. Meillä on myös kesämökille tontti katsottuna. Vielä emme kuitenkaan ole päässeet rakentamaan kun alueelle täytyy ensin tehdä luontoselvitykset. Kunta on suunnitellut alueelle uusia kaavoituksia. Ihana muuten tuo lasten maja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sari!
      Kiva kun poikkesit blogissani;) Toivotaan, että pian pääsette rakentamaan! Minunkin haaveissa on joskus vielä rakentaa vähän isompi mökki tontillemme, kun perhettä on niin paljon.

      Poista