perjantai 16. huhtikuuta 2021

Kirpputorihassu


 Olen aikaajoin melkoinen kirppishai. Kerään mm. kaikenlaista vanhaa. Kuvassa oleva kuvataulu maksoi 3€ ja takana lukee vuosiluku 1923. Tälläisiä tauluja eriaiheisia minulla on muutamia. Lisäksi sellasia kissatauluja, missä kissanpojat seikailevat vanhoissa kengissä, akvaarion reunoilla ym. minulla on 5 erilaista. Lapsena rakastuin tälläiseen kissatauluun mummulassani. Varmaan osittain siksi en pysty vastustamaan pieniä kissanpoikasia. 

Kun innostun tekemään jotain käsilläni ja monenlaiseen tekemiseen olen jo hullaantunut, niin niihin liittyy usein se, että kiertelen kirppiksia ostamassa töihini tarpeita. Nyt on vuorossa kierrätyskorut. Helmiä, solkia, ketjuja, sulkia, nauhoja, nappeja ym. Niistä on mukava rakennellä erilaisia koruja. 

Toukokuussa avaamme molempien tyttärieni kanssa kirpputorin. Kirpputori aukeaa tyttäreni vanhaan taloon. Hänen perheensä rakensi uuden talon vanhan talon tontille ja nyt  vanhalle talolle keksittiin käyttöä joksikin aikaa. Talo sijaitsee pienellä paikkakunnalla, joten mikään suurenluokan pisnes ei ole kysymyksessä. Ajattelin kirppiksellä myydä myös noita kierrätyskorujani. Toinen tytär tekee makrameja myyntiin. vanhemmalla tyttärellä taas on kirppiskamaa vaikka muille jakaa. Mielenkiintoinen kesä siis tulossa.

3 kommenttia:

  1. Mukavaa varmasti kun on ihan oma paikka missä myydä tavaraa.

    VastaaPoista
  2. Olen joskus itsekin ollut kova kiertelemään kirppiksillä mutta se on vain jostain syystä jäänyt todella vähäiselle - mukavaa kevättä sinulle. - Suvi -

    VastaaPoista
  3. Hei, Miten kiva blogi sulla täällä. Piti ryhtyä lukijaksi 🙂 Erityiseti kierrätys ja kirppisjutut kiinnostavat, luonto ja mökki myös. Wanhat esineet. Itse kirjoitan saaristolaisblogissani luonnosta ja pyrin tuunaamaan ja kierrättämään tavaroita, ja antamaan siten niille uuden elämän. Terkuin meren tyttö Merikaisla länsi-rannikolta.

    VastaaPoista