tiistai 28. maaliskuuta 2023

Nyt on grillikota tilattu!

 


Nyt täälla ollaan jo intoa täynnä! Saatiin aikaiseksi tilata Nuotiorantaan haaveilemamme grillikota ja pieni nukkumatila. Tuota on pikkusiipeä on markkinoitu saunaksi, mutta koska meillä on jo sauna niin halusimme sen nukkumatilaksi. Siihen mahtuu parisänky tai vuodesohva hyvin. Meidän mökki kun on niin pikkuruinen on tämä kokonaissuus meille ihan passeli. Haaveilen jo grillaamisesta, lättyjen paistosta, kalan loimuttamisesta ja nokipannu kahveista ihanassa hirsikodassamme. Yritän haalia lampaantaljoja edullisesti penkkien suojaksi. Jostakin ihanasta Marimekon kankaasta haluan ommella verhokapat. Renginkaapin haluaisin myös ostaa nukkumatilan seinälle.

Grillikota tulee elementteinä ja toimitus pääsiäisen jälkeen. Kodan tulee pystyttämään vävymme isä, joka on kokenut rakentaja. Ukkoseni ei siihen hommaan ryhdy, koska hänellä on vielä liiterin katonteko ja viimeistely kesken ja eikä varmaan osaisikaan yksin sitä koota. Liiteri on tarkoitus maalata myös tänä kesänä. Voi, että meillä kynnet syhyää jo kevät puuhiin, mutta kun lunta tupruttaa lisää vaan ja sekös harmittaa! No kyllä me jaksetaan odottaa ja haaveilla ihanasta kesästä.

1 kommentti:

  1. Ihanan näköinen kokonaisuus tulossa ja ymmärrän hyvin intonne. Meillekin tulee ehkä ensi vuonna kesäkeittiö mutta suunnitelmat on jo ollut pidemmän aikaa päässä mitä kaikkea sinne saadaan . Iloisia hetkiä sinne .

    VastaaPoista