torstai 18. helmikuuta 2021

Kehyskudontaa

Tässä joskus innostuin kokeilemaan kehyskudontaa. Mieheni teki minulle kehykset, joihin "loimet" laitoin kalastajalangasta. Valmiita kudontakehyksiä myydään ainakin käsityökeskuksissa. Ensimmäisen työn nimi on talvi.
Toisen nimeksi tuli kevät.
Kolmas ja neljäs ovat syksy-aiheisia. Syksyn värit ovat niin ihania, että innostuin tekemään kaksi. Tein myös yhden kesä-aiheisen, mutta sitä en ole muistanut kuvata.

 Kaikissa kudonnoissa työ kapenee keskeltä ja ajattelinkin seuraavissa  kiinnittää siihen enemmän huomiota, että työ tulisi tasaisempi. Oman haasteensa tuo erivahvuiset langat, mutta sillä saa työstä kyllä elävämmän. Tämä on myös kiva tapa käyttää jämälankoja hyväksi. Täytyy pyytää miehen tekemään vielä isommat kehykset, että saan tehtyä suurempia töitä. Suunnitelmissa on löytää joku kaunis oksa luonnosta ja ripustaa vuodenaikakudonnat siihen esille.

3 kommenttia:

 1. Hei käsityöntekijä!

  Olisiko sinulla hetki aikaa käydä vastaamassa käsityöaiheiseen kyselyyn? Kysely on osa kahden kasvatustieteen tohtorin post doc -tutkimusta. Kysely käsittelee käsitöiden tekemisen ja arvojen yhteyttä, kestävää käsityötä sekä sosiaalisen median liittymistä käsitöiden tekemiseen. Kysely on tarkoitettu kaikille käsitöitä tekeville ja siihen vastaamiseen menee noin 20-30 minuuttia. Olisitko ystävällinen ja kävisit vastaamassa kyselyyn oheisesta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/3E7D6087B575421F

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen
  (tätä kutsua saa jakaa eteenpäin)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka taitava olet🤗. Nämä ovat ihania. Kiva ajatus tehdä vuodenajat. Juku tuo kesäkin mikä vihreys ja vehreys🌼🌺. Kuinka niin odotan kesää🤣.
  Mukavaa viikon jatkoa...

  VastaaPoista
 3. Ompa hienoja! Aiheet on taidokkaasti toteutettu.

  VastaaPoista