sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Eräänä elokuun päivänä mökillä

Viime elokuussa, eräänä sateisena päivänä minä ja mies menimme töistä suoraan mökille. Vaikka ilma ei ollut kuin morsian niin oli rentouttavaa raskaan työpäivän jälkeen mennä hiljaisuuteen mökille. Söimme helppoa "äitien tekemää" ruokaa. Lämmitimme mökin "mummulantuoksuisen" saunan ja uimme niin kuin lapset. Keitimme hyvät kahvit ja katselimme järveä kuinka vesipisarat pomppivat sen pinnalla. Laitoimme mökissä puut palamaan takassa ja menimme vanhaan sivustavedettävään sänkyyn kuuntelemaan veden ropinaa. Ah tätä hiljaisuutta ja tunnelmaa. Meluisa työpäivä jäi unholaan ja ihana rentous vallitsi koko pientä mökkiä ja sen kahta onnellista. Huomenna on uusi päivä ja jaksamme sen taas, kun saimme näin irtioton arjestamme!
 

2 kommenttia:

  1. Aivan paras tunnelma juuri kertomasi mukaan. Odotan niin kesää ja sen tuomaa ihanuutta. Aurinkoa ja sateen ropinaa. Mukavaa sunnuntai päivää!

    VastaaPoista
  2. Heippa täältä löytyi uusi blogi löysin sen Päivien ilot blogin kautta. Tervetuloa tähän ihanaan blogimaailmaan missä voi vaihtaa kuulumisia samanlaisten ja erilaisten bloggaajien kanssa. Me ostimme myös jokunen vuosi sitten mökkipaikan kylläkin kuivanmaan. Olemme kunnostaneet ja laajentaneet sitä vuosien varrella. Kirjoitit ihanasti tunnelmasta miten nautit hiljaisuudesta ja rauhasta. Samastuin sinuun täydellisesti. Tervetuloa kurkkaamaan minunkin blogiani talvella kun puutarha hiljenee niin postaan käsitöistä, sisustuksesta ja leipomisesta. Klikkasin samalla itseni lukijaksi ja laitan blogisi lukijat luettelooni.

    VastaaPoista