maanantai 22. helmikuuta 2021

Emalivadin uusiokäyttö


 Minulle merkityksellisiä esineitä on monet lapsuudesta tutut. Emalivateja käytettiin tiskivateina ja saunavateina minun ollessa lapsi. Muovivadit syrjäyttivät sitten emalivadit myöhemmin. Kuvassa olevan emalivadin sain tutulta ilmaiseksi ja vein sen mökille kukkaistutukseen. 

Nyt ostin kaksi vanhaa puutuolia 5 eurolla ja ajattelin pyytää isännän sahaamaan niiden istuin osaan isot reijät, johon sitten upotan kukka-astian. Astiaan istutan kesäkukkia ja ne saavat sitten vapaasti kiertää pitkin tuolia kun kasvavat. Kukkatuolit asetan mökille jonnekkin sopivaan paikkaan. Näin saavat vanhat osittain risat tuolit uuden elämän.  Niistä on silmän iloa koko kesän ja varmasti monia muitakin tulevia kesiä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea tuo tuoli tuunata kukkien iloksi. Ai,että on kyllä kaunis kesällä katsella. Kyllä vain nuo emalivadit ja ämpärit ovat kauniita. Kaksi ämpäriä mökillä meillä on kukka istutuksissa myös.
    Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
  2. Kiva idea tuo tuolin käyttö. Minulla on myös muutamia emalijuttuja varattu johonkin mutta minne en ole vielä kerkinyt ajattelemaan ja suunnittelemaan.

    VastaaPoista